Datum objave: 25. travnja 2024.
Kategorija: Nekategorizirano

Debatni turnir s učenicima iz Slovenije, Češke i Italije

Teza: Učitelji ne bi trebali imati javni profil na društvenim mrežama.

U II. gimnaziji u Zagrebu 20. travnja 2024. održan je međunarodni debatni turnir „The International Middle School Debate Tournament“. Okupili su se debatanti iz 28 škola četiriju zemalja EU. Iz naše škole sudjelovala su dva tima.

Tim u sastavu: Karla Sviben (8.b) – Franko Flider (8.a) – Ivan Tadić (8.b) došao je do finala i izgubio za jedan sudački glas (2:3) u zanimljivom i ravnopravnom sukobu argumenata s timom iz Slovenije. Dakle, osvojili su drugo mjesto. Naš drugi tim, u sastavu: Marija Grbić (8.a) – Tin Veir (8.a) – Matija Ašler (8.a), osvojio je izvrsno 5. mjesto.

Po pojedinačnom zbroju bodova, najboljim je debatantom turnira proglašen naš učenik Franko Flider iz 8.a.

Pročitajte još

Debata

Debata

Državno natjecanje za osnovne i srednje škole održava se u I. gimnaziji u Novom Zagrebu. Na završnom turniru osnovnih škola sudjeluje 14 timova.

Glazbene večeri

Glazbene večeri

13. svibnja, u 19:15 u holu škole održane su Glazbene večeri na kojima smo uživali u čarobnim zvucima glazbe. Čestitamo našim mladim glazbenicima koji su nas poveli na divno muzičko putovanje. Popis izvođača: Petra Stefanović, klavir Ela Tomić, violina Margo...

DRŽAVNO NATJECANJE IZ FRANCUSKOG JEZIKA

DRŽAVNO NATJECANJE IZ FRANCUSKOG JEZIKA

Od 8. do 10. svibnja, u Vodicama je održano državno natjecanje iz francuskog jezika. Uz podršku mentorice Eme Pongrašić Plehan, učenica 8.b razreda Mara Gril pokazala je svoje znanje kroz ispite gramatike, vokabulara i kulture, pisanog i usmenog izražavanja. Osvojila...

Skip to content